Kamion sa dizalicom (kranom) je usluga koju najčešće obavljamo za firme kojima nije samo dovoljan prevoz već je potrebno obaviti utovar/istovar sa rukom. Naša vozila tj. kamion sa dizalicom su sva atestirana i sa njima upravljaju ljudi koji imaju sve potrebne sertifikate. Uštedite novac angažujte kamion sa kranom koji menja radnu snagu i obavlja i ono što ona ne može da završi.

Kamion sa dizalicom Beograd

kamion sa kranom

Posedujemo kamion sa dizalicom tj. više različitih karakteristika i mogućnosti. Naše dizalice dižu do 6000kg i teret mogu da pomere na udaljenost i do 20 metara. Kamion sa rukom je idealan kada su u pitanju gradjevinski radovi i izvođenja na sklapanju montažnih objekata. Takođe sve vrste ostalih građevinskih materijala utovaramo i istovaramo uz pomoć kamiona sa dizalicom.

Kamion sa kranom ima razne primene a sada ćemo nabrojati samo delić nekih:

  • Utovar i istovar građevinskog materijala kao što je cement, cigla, blok, crep, armatura, lepak, armatura, mreže itd.
  • Utovar i istovar svih vrsta robe na paletama za koji se koristi kamion sa dizalicom
  • Utovar i istovar peleta, normalno uz standardnu uslugu i prevoza
  • Utovar, prevoz i istovar kontejnera
  • Podizanje klima uređaja na visinu i objekte gde to nije moguće ručno
  • Utovar , prevoz i istovar mašina
  • Nameštanje raznih konstrukcija, hala, hangara, objekata, splavova, reklama itd.
  • Montaža hala i ostalih objekata uz pomoć kamiona sa rukom

Takođe kamion sa dizalicom ima mogućnost da se na kran montira kašika pomoću koje se vrši utovar i odvoz šuta na deponiju na teritoriji Beograda.

Pored kašike možemo montirati korpu za visinske radove koja služi za obavljanje raznih radova na visini gde je potrebna ljudska ruka.

Usluge koje obavlja kamion sa dizalicom i cene istih

kamion sa dizalicom

Sve usluge gde je uključen kamion sa dizalicom poželjno je rezervisati najmanje jedan dan ranije kako biste bili sigurni da ste rezerisali vozilo u vreme koje vama odgovara.

Cene za usluge gde se angažuje kamion sa kranom zavise od dosta faktora kao što su opis posla koji se obavlja, vrsta robe/tereta koji se utovara/istovara, težine, udaljenosti gde se smešta, dužine trajanja itd.

Cena dolaska kamiona sa kranom na teritoriji Beograda se kreće od 50 do 150 evra plus započeti radni sat dizalice. Cena radnog sata je od 50 do 150 evra zavisno od veličine dizalice i kamiona koji se angažuje. Na poslove gde se kamion sa dizalicom angažuje duže od 5 časova odobravamo popust.

Naše radno vreme je 00-24h a kada su u pitanju usluge gde se angažuje kamion sa dizalicom presudni faktor je nivo svetlosti i jedino vidljivost utiče na njegovo radno vreme. Sam kamion sa dizalicom je novije proizvodnje i kao što smo već naveli sva vozila poseduju sertifikate kao i rukovodioci na dizalicama što je jako bitan faktor jer posao koji dizalica obavlja je jako odgovoran i precizan. Dobro razmislite pre nego što angažujete kamion sa dizalicom Beograd jer pri takvim radnjama nema mesta za neiskustvo i eksperimentisanje, jedna greška može biti fatalna. Kamion sa kranom i rukovodioc krana moraju biti jedno kada se obavlja posao jer jedan njegov nesmotren pokret od 1cm za vaš teret može biti koban. Sva naša vozila redovno kontrolišemo i sva bez problema prolaze tehničke preglede, kako kamiona tako i dizalice, jer kamion sa dizalicom mora biti ispravan 101%.

Sve informacije za kamion sa dizalicom

Sve informacije možete dobiti preko telefona ili slanjem maila na autoprevoznik.beograd@gmail.com.

Hvala na odvojenom vremenu i nadamo se obostranoj saradnji.