Kombi prevoz Beograd 00-24h

Kombi prevoz Beograd je usluga koju uspešno pružamo preko 20 godina na teritoriji Srbije i okolnih zemalja, sa akcentom na Beogradu. Naša firma može da Vam ponudi kombi vozila maksimalne dužine do 4,6m, visine 2,1m, širine 1,8, nosivosti do 2500kg i prevoze do 6 paleta. Vozila su novije generacije, redovno servisirana, održavana i što je najbitnije obložena tako da su šanse za oštećenje vaše robe i stvari svedene na minimum.

kombi-prevoz
kombi-prevoz

 Kombi prevoz prednosti

Kombi prevoz ima dosta prednosti u odnosu na kamionski prevoz, počev od svojih dimenzija, lakšeg manevrisanja u gradu i prolaska kroz gradski špic, pa sve do mogućnosti kretanja kroz sve ulice jer su vozila B kategorije i za njih nema zabrana. Kombi prevoz Beograd poseban akcenat stavljamo na prednosti pri organizovanju kada su selidbe Beograd u pitanju, zbog mogućnosti kombi vozila da priđe samom ulazu zgrada i objekata i lakseg parkiranja, sto je npr. za kamionski prevoz neizvodljivo.

Zašto baš nama poveriti kombi prevoz  je sigurno prvo pitanje koje biste nam postavili, a ispod ćemo pokušati da ih i nabrojimo, na vama je da donesete konačnu odluku koga angažovati. Naravno tu smo i u slučaju da Vam je potreban i kamionski prevoz i usluga selidbe.

  • Posedujemo veliko iskustvo i za sve naše usluge dajemo garanciju
  • Nudimo odlične cene koje prati fenomenalna usluga
  • Iza nas stoji armija zadovoljnih stranaka
  • Sve naše usluge obavljamo 24 sata, sedam dana u nedelji
  • Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu a ne profit

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju 00-24h.