Odvoz suta Beograd

Odvoz šuta u Beogradu predstavlja jedan od osnovih procesa kada su u pitanju građevinski radovi pogotovo zgradama pri renoviranju stanova.

Odvoz šuta Beograd 00-24h

Vršimo odvoz šuta Beograd 24 sata svaki dan, nebitno da li se nalazi u dzakovima ili u rasutom stanju. Što se tiče odvoženja šuta u rasutom stanju možemo da Vam ponudimo radnu snagu koja šut utovara direktno u kamion i za sobom očisti kompletnu površinu na kojoj se nalazio šut. Za odvoženje šuta u dzakovima vršimo i spuštanje i utovar šuta u naša vozila bilo da je u pitanju prizemlje ili 15. sprat. Nama možete sve usluge da poverite jer mi odvoz suta obavljamo profesionalno i u što kraćem roku.

odvoz-suta
odvoz-suta

Odvoženje šuta na deponiju

Sve vrste šuta, smeća, zemlje i ostalog građevinskog otpada odvozimo na deponiju i u svaku cenu koju Vam ponudimo deponija je uračunata u cenu. Odvoz šuta obavljamo preko 20 godina i to naše iskustvo je još jedan od dokaza našeg iskustva i stručnosti u ovom poslu. Kao što smo napomenuli vršimo i odvoz zemlje, odvoz gradjevinskog otpada itd. Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin već danas.