Odvoz šuta Beograd

Odvoz šuta u Beogradu predstavlja jedan od osnovih procesa kada su u pitanju građevinski radovi pogotovo zgradama pri radnjama za renoviranje stana Beograd. Za odvoz šuta posedujemo kamione od 2 do 5 kubnih metara. Za minimalne količine šuta u džakovima koristimo prevoz pikapom.

odvoz-suta-beogradCene za odvoz šuta za kamione se kreću od 80 do 130 evra a za kombi prevoz odnosno odvoz cene se kreću od 50 do 90 evra.

 

 

Mi smo prijavljena firma i šut odvozimo na deponiju, a ne kipamo pored puta kao što imate prilike da vidite na raznim saobraćajnicama.

Odvoz šuta Beograd 00-24h

Vršimo odvoz šuta Beograd 24 sata svaki dan, nebitno da li se nalazi u dzakovima ili u rasutom stanju. Što se tiče odvoženja šuta u rasutom stanju možemo da Vam ponudimo radnu snagu koja šut utovara direktno u kamion i za sobom očisti kompletnu površinu na kojoj se nalazio šut. Za odvoženje šuta u dzakovima vršimo i spuštanje i utovar šuta u naša vozila bilo da je u pitanju prizemlje ili 15. sprat. Nama možete sve usluge da poverite jer mi odvoz suta obavljamo profesionalno i u što kraćem roku.

odvozenje-sutaOdvoženje šuta na deponiju

Sve vrste šuta, smeća, zemlje i ostalog građevinskog otpada odvozimo na deponiju i u svaku cenu koju Vam ponudimo deponija je uračunata u cenu. Odvoz šuta obavljamo preko 20 godina i to naše iskustvo je još jedan od dokaza našeg iskustva i stručnosti u ovom poslu.

Odvoz šuta je usluga koja dolazi posle bilo kakve adaptacije, bilo ona mala ili velika ali šut morate ukloniti iz stana ili kuće. Procedura našeg angažmana je veoma jednostavna, pozovete nas, objasnite šta vam je tačno potrebno, koju količinu šuta je potrebno odvesti kako bi znali koje vozilo da pošaljemo. Sledeći korak je dogovor oko termina za odvoženje šuta i poželjno je dan ranije da se javite kako bi odvoz obavili u vreme kada vama odgovara. Kada se vozilo pojavi na licu mesta, odvoz šuta Beograd može da krene. Sam utovar šuta možete izvesti u vašoj ili našoj režiji.

Konkretno mi možemo da vam ponudimo dve opcije utovara za odvoz šuta Beograd a to su:

  • Mašinski utovar sa mini utovarivačem ili sa kašikom koja se kači na kamion i kamionski prevoz je zadužen za odvoz
  • Ručni utovar šuta za nepristupačne lokacije

odvoz-suta-deponijaJako je bitno da nam naglasite šta je tačno sadržaj šuta koji je potrebno odvesti na deponiju jer nije isto što se utovara tiče vršiti odvoz šuta čiji je sadržaj samo beton, cigla, malter i zemlja ili utovarati šut koji sadrži smeće, drvenariju, i sličan otpad. Odvoz šuta je u tom slučaju skuplji kao i deponija gde se šut odlaže. Takođe vremenski uslovi su još jedan bitan faktor koji utiču na odvoz i najviše na sam utovar šuta i poželjno je da se odvoz šuta obavlja po suvom ili ne previše kišovitom vremenu. Pri velikim padavinama šut se natopi sa vodom i jako ga je teško utovariti a i sam odvoz šuta Beograd na deponiju je nekada nemoguć jer sam ulazak na deponiju nije moguć. Iz tog razloga potrebno je uskladiti i vremenske prilike kako bi bili u mogućnosti da obavimo odvoz šuta i uđemo vozilom na deponiju. Takođe obavezno nam naglasite ako šut dugo vremena stoji(sve preko 15 dana) jer je to jako bitan parametar za utovar šuta i posao može biti duplo teži ako je šut već utaban od stajanja i odvoženje šuta na deponiju teče sporije zbog čekanja na utovaru.

Kao što smo napomenuli vršimo i odvoz zemlje, odvoz gradjevinskog otpada itd. Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin već danas.