Prevoz pikapom je idealan za manji broj stvari gde kamionski prevoz nema pristup a kombi prevoz je isto takođe previše. Sva naša vozila za prevoz robe su novije generacije, redovno održavana i prilagođena svim uslovima rada kako bi usluga prevoza robe ili selidbe protekle u najboljem redu. Dobro je znati da prevoz pikapom obavljamo sedam dana u nedelji i iz tog razloga smo vam u bilo koje doba dana i noći na raspolaganju za pikap prevoz.

pikap-prevoz
pikap-prevoz

 

Pikap prevoz prednosti i mane

Kao i svaka vrsta prevoza tako i prevoz pikapom ima svoje prednosti i mane u vidu broja stvari ili robe koje može da preveze iz prostog ograničenja sa svojom nosivošću i gabaritima. Prednosti u kojima se pikap prevoz ističe su brzina i lak prolazak kroz gradske špiceve i gužve gde ni kombi prevoz nema nikakvu šansu.

Prevoz pikapom obavljamo na teritoriji Srbije i nekim od okolnih zemalja. Kada su u pitanju selidbe Beograd pikap prevoz je idealan za prevoz manjeg broja stvari, takozvane mini selidbe. U retkim situacijama kada vršite renoviranje stana pikap prevoz koristimo za odvoz šuta sa vaše adrese u tačno dogovoreno vreme. Po dogovoru vršimo i dostavu manjih količina građevinskog materijala na vašu adresu.

 

Cene i dodatne informacije za pikap prevoz

Što se tiče cena kada je u pitanju prevoz pikapom one variraju zavisno od vaših zahteva pređenog puta, zadržavanja na utovaru i istovaru itd. Konkretno cene se kreću već od 490 dinara i mogu za teritoriju Beograda da idu i do 3500 dinara. Ako niste u mogućnosti da obavite utovar i istovar robe ili stvari naši fizički radnici su tu zbog vas i rado ćemo i tu uslugu da obavimo umesto vas.

Pikap prevoz Beograd